Spring naar inhoud

Recensies

Recensies / reviews 

“Floris heeft voor de Zeeraket een uniek schoollied geschreven. Hij heeft zich hiervoor prima ingelezen en geluisterd naar de wensen van de school. De eerste opzet was meteen al raak en vanuit die basis heeft Floris een schoollied gemaakt die past bij de school. Niet alleen tekst, maar ook de muziek heeft hij geschreven. Voor de opening van de school heeft Floris nog enkele malen geoefend met de leerlingen. Al met al een geweldige ervaring!”

Mayke van den Berg, Directrice Basisschool de Zeeraket 13-03-2017

“Ik heb nu bij elkaar ongeveer drie jaar les van Floris. Hij is een aardige en prettige docent, want hij legt goed en duidelijk uit en hij probeert altijd zo veel mogelijk muziek te vinden die ik zelf leuk vind. Ik heb thuis een akoestische gitaar, maar op les speel ik ook vaak elektrische gitaar”

Yuri Tijhof, 16 jaar, nivo beginner/gevorderd  20-02-2017

“Floris heeft een geweldig goede manier van lesgeven. Afhankelijk van niveau, stijl en muzikale voorkeur weet hij in de lessen gitaartechnieken en theorie zo uit te leggen dat je het binnen de kortste keren onder de knie hebt. Doordat ik zelf nummers bij Floris aan mag dragen om te oefenen, die hij verwerkt in de lessen, is het voor mij het ontbrekende puzzelstukje om beter te worden in gitaarspelen. Je krijgt gewoon zin om thuis verder te spelen en te oefenen”

Jan Zwart, 30 jaar, nivo gevorderd  15-02-2017